29 مارس 2024 - 00:31

گشتی در بندر عباس؛ بزرگ ترین بندر کشور

25 فوریه 2016 - 11:30 dsfr.ir/vz35u

گشتی در بندر عباس؛ بزرگ ترین بندر کشور
مهدی محمد زاده
چشمه آب گرم تیربوئیه در بندرعباس

راهنمای سفرهای داخلی و دیدار از جاذبه های گردشگری، تاریخی، فرهنگی و طبیعی ایران: بندر عباس.

بخشی از مردم ایران، پیرو کمپینی که آن ها را به دیدن ایران در نوروز پیش رو به جای ترکیه و دبی دعوت می کند تصمیم دارند به سفرهای داخلی بپردازند؛ اما مساله این است که بسیاری از جاذبه های ایران برای آن ها ناشناخته است. معرفی مقصد گردشگری امروز، بزرگ ترین بندر ایران است، یعنی بندرعباس.

نام پیشین بندرعباس، بندر گمبرون بوده و در حال حاضر درصد بسیار بالایی از ترانزیت کالا از طریق بنادر این شهر یعنی شهید رجایی و باهنر صورت می گیرد.

برای رفتن به بندرعباس هم می توان سفر هوایی را برگزید و هم زمینی که با توجه به هدف شما از سفر و مسیرهایی که در بسته سفرتان گنجانده اید، می تواند وسیله رفت و آمد شما مشخص شود. فاصله بندرعباس تا تهران 1333 کیلومتر است.

موزه های مردم شناسی، موزه آب و موزه مشیری در بندرعباس برای علاقه مندان به بازدید از موزه پیشنهاد می شود. همچنین دوستداران جاذبه های تاریخی می توانند دیدن خانه احمدی عمارت کلاه فرنگی، معبد هندوها، مسجد گله داری، مسجد جامع دلگشا، مسجد ناصری، مسجد صحراباغی، مجموعه برکه های باران شامل 6 آب انبار مربوط به دوران صفویه و محله باستانی سورو را در برنامه سفر خود تعریف کنند.

علاوه بر جاذبه های تاریخی که در این شهرستان وجود دارد، جاذبه های طبیعی نیز پذیرای شما در این سفر است. شاید به ذهن تان هم خطور نکند که بندرعباس پر است از چشمه های آب گرم؛ چشمه آب گرم گنو، چشمه آب گرم خورگو، چشمه آب گرم سرخا، چشمه آب گرم کشکوئیه، چشمه آب گرم نیان، چشمه آب گرم چستانه، چشمه آب گرم باری و چشمه آب گرم تیربوئیه معروف ترین چشمه های آب گرم در بندرعباس هستند.

علاوه بر این، کوه گنو، سیاهو، کوه ذرتو، تپه چاه لرد، قادهار، جنگل کوه شب، سیخوران، بنوزاکین، غار سرخاء، آبشار سرخاء، غار چلو، شهر فین، جنگل های کوهشاه و منطقه بخوان از دیگر جاذبه های طبیعی در این شهرستان جنوبی کشورمان هستند.

یکی دیگر از جاذبه های دیدنی بندرعباس صید به روش مشتا است که این نوع صید با استفاده از جزر و مد انجام می شود. در این روش چوب هایی در ساحل کار گذاشته شده و با استفاده از تور حصاری ایجاد می شود که هنگام بالا آمدن آب تعدادی آبزی وارد آن شده و با پایین رفتن آب، آبزیان داخل آن به وسیله صاحبان مشتاها صید می شوند. در سفر به بندرعباس می توانید به تماشای این شیوه مخصوص صید هم بنشینید.

« دنیای سفر » این نوشته را از « دنیای اقتصاد » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1