19 مارس 2024 - 05:56

آزادراه تهران-همدان شاهراه مواصلاتی 6 استان

13 فوریه 2016 - 12:00 dsfr.ir/a14f6

آزادراه تهران-همدان شاهراه مواصلاتی 6 استان
تین نیوز
نمایی از آزادراه تهران همدان

آزادراه تهران-ساوه-همدان ارتباط 6 استان را تسهیل و نقش ویژه ای در حمل و نقل جاده ای کشور ایفا می کند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایا و اهمیت بهره برداری کامل از آزادراه همدان-تهران گفت: از این پروژه فقط 28 کیلومتر باند جنوبی از کیلومتر 95 تا 123 باقی مانده بود که تقریبا دو ماه پیش عملیات اجرایی آن پایان یافت و آماده بهره برداری شد.

ابراهیم کارخانه ای با بیان اینکه عملیات اجرایی آزادراه تهران-ساوه-همدان از سال 81 کلید خورد افزود: طول این آزادراه در دو باند شمالی و جنوبی 170 کیلومتر است که 85 کیلومتر آن در استان همدان قرار دارد. این 85 کیلومتر به مرور و ظرف مدت 13 سال در 5 مرحله تکمیل شد و هر قطعه پس از تکمیل به بهره برداری رسید. البته بهتر بود تقریبا همان دو ماه پیش که کار اجرایی 28 کیلومتر باند جنوبی آزادراه ساوه-همدان تمام شد به طور آزمایشی زیر بار ترافیک می رفت تا آنکه در دهه فجر به طور رسمی بهره برداری شود.

کارخانه ای ادامه داد: محور ساوه-همدان در گذشته یک جاده باریک در قالب یک باند رفت و یک باند برگشت بود که ترافیک خودروها در آن شدید می شد و تصادفات زیادی در جاده یادشده اتفاق می افتاد ولی الان که این پروژه به طور کامل در دهه فجر به بهره برداری می رسد ارتباطات ساوه-همدان تسهیل و تعداد تصادفات کم می شود.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت آزادراه تهران-ساوه-همدان در برقراری ارتباط 4 استان غرب کشور با پایتخت افزود: این آزادراه را می توان شاهراه مواصلاتی استان های ایلام، کرمانشاه، کردستان و همدان به استان مرکزی و استان تهران دانست، به عبارت بهتر آزادراه تهران-ساوه-همدان بخشی از کریدور شرق-غرب است که ارتباط 6 استان را تسهیل و نقش ویژ ه ای در حمل و نقل جاده ای کشور ایفا می کند.

کارخانه ای با اشاره به مزایای آزادراه تهران-ساوه-همدان تأکید کرد: تسهیل عبور و مرور، رونق و توسعه گردشگری، ارتقای ایمنی تردد، تقویت ارتباط بین استان ها، کاهش طول مسیر، کاهش تولید گازهای گلخانه ای و کاهش مصرف سوخت از جمله مزایای این آزادراه است.

« دنیای سفر » این نوشته را از « پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1