24 آوریل 2024 - 07:55

کشاورزان کلید مبارزه با تغییرات آب و هوا

9 ژانویه 2016 - 10:00 dsfr.ir/286pe

کشاورزان کلید مبارزه با تغییرات آب و هوا
wikimedia.org
کشاورزی و تغییر اقلیم

انگلیس قصد دارد تا سال 2050 میلادی دی اکسید کربن تولیدی خود را تا 80 درصد میزان آن در سال 1990 میلادی کاهش دهد.

پژوهشگران دانشگاه کمبریج دریافتند که اگر کشاورزان راهکارهای مناسبی برای افزایش محصول اتخاذ کنند، زمین های کمتری را به کشت غلات و چرای دام اختصاص دهند و بخشی از جنگل ها و تالاب ها را احیا کنند، می توانند دی اکسید کربن تولید شده را تا 80 درصد کاهش دهند.

به گزارش ایرنا از رویترز، انگلیس قصد دارد تا سال 2050 میلادی دی اکسید کربن تولیدی خود را تا 80 درصد میزان آن در سال 1990 میلادی کاهش دهد.

حدود 70 درصد مساحت انگلیس به کشاورزی اختصاص یافته است و کشاورزان، مسئول تولید 10درصد گازهای گلخانه ای در این کشورند؛ این در حالی است که انتظار می رود تا سال 2050 میزان غذای مصرفی در این کشور تا 38 درصد افزایش یابد. بر اساس قانون تغییر آب و هوا، دولت ملزم است بدون افزایش وابستگی به واردات مواد غذایی، میزان تولید دی اکسید کربن را در این کشور کاهش دهد.

این تحقیقات به مطالعاتی اشاره دارند که امکان تولید غلات بهینه را فراهم می کنند. این نوع غلات قادرند میزان بیشتری از مواد معدنی را از کودها جذب کنند و برای فتوسنتز به آب کمتری نیاز دارند. با افزایش بازدهی غلات، سطح کمتری از زمین، زیر کشت می رود و امکان احیای تالاب ها و جنگل ها در محل زمین های کشاورزی فراهم می شود.

بر اساس این مطالعات در بهترین حالت، بازدهی محصول غلات سالانه 1.3 درصد افزایش می یابد. این افزایش بازدهی می تواند 30 تا 40 درصد از زمین های کشاورزی زیر کشت در انگلیس را آزاد کند. اگر از این زمین ها برای بازسازی پوشش درختی استفاده شود، سطح فعلی جنگل های انگلیس بین 12 تا 30 درصد رشد می کند و 2 هزار و 700 مایل مربع از مرداب ها نیز احیا می شوند.

بر اساس این تحقیقات، هدف نهایی به کارگیری ترکیبی از افزایش بازدهی محصولات کشاورزی و بازسازی منابع طبیعی به همراه کاهش دورریز غذا و مصرف گوشت است.

بر اساس این گزارش، این مطالعه دستاورد ارزشمندی برای مبارزه با تغییرات آب و هوا در سراسر جهان است.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature Climate Change منتشر شده است.

1