19 آوریل 2024 - 18:17

عسلویه می تواند مقصد اصلی گردشگران دریایی باشد

23 دسامبر 2015 - 16:40 dsfr.ir/do1dz

عسلویه می تواند مقصد اصلی گردشگران دریایی باشد
توریسم ایران
جنگل های حرا (مانگرو) در عسلویه

عسلویه با داشتن طبیعت ساحلی منحصر به فرد و وجود توان مالی بالا به دلیل حضور شرکت های پتروشیمی، توانایی تبدیل شدن به یکی از مهم ترین قطب های مهم گردشگری دریایی کشور را دارد.

سرمایه گذار بخش خصوصی در امر گردشگری دریایی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: عسلویه یک منطقه انرژی شناخته شده و شهری عظیم با دارا بودن تاسیسات نفت و گاز و پتروشیمی است که در نوع خود بی نظیر است.

حمیدرضا سلیمانی مقام با بیان اینکه دیدن عسلویه در روز و شب برای کسی که این شهر را ندیده برای اولین بار خیره کننده است، افزود: اما چه کسی می تواند باور کند که این شهر عظیم صنعتی می تواند یکی از مهم ترین مقاصد گردشگری دریایی ایران باشد.

به گفته مدیر عامل شرکت کیش، پارس مارین، عسلویه از ویژگی های خاصی برای گردشگری دریایی برخوردار است که در سایر سواحل جنوبی کشور وجود ندارد و همین ویژگی ها باعث می شود تا این شهرستان ساحلی با حمایت دولت و حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی به جایگاهی که شایسته آن است، برسد.

وی با اشاره به اینکه به منظور بررسی پتانسیل های گردشگری دریایی عسلویه از یک تیم متخصص در بخش دولتی و خصوصی کمک گرفتیم، اذعان داشت: ابتدا ورود این هیئت به عسلویه سوال برانگیز بود و خود مهمانان دلیل حضورشان را در عسلویه بسیار دور از موضوع گردشگری دریایی می دیدند اما وقتی از منطقه بازدید کردند کاملا نظر متفاوتی پیدا کردند به گونه ای که هم اکنون به دنبال انجام کار در عسلویه هستند.

سلیمانی مقام ادامه داد: جنگل حرا که در شهر عسلویه واقع شده و جاده آسفالته از کنار آن می گذرد، بهشتی رویایی است که قابل وصف نیست و انعکاس شعله های آتش در این جنگل و ساحل دریا صحنه ای است که هرگز کسی آن را در خلیج فارس در کنار این همه زیبایی فضای سبز نخواهد دید. بدون شک آرامش، امنیت و بکر بودن این جنگل دریایی در منطقه حفاظت شده نای بند یکی از مهم ترین پتانسیل های گردشگری خلیج فارس در استان بوشهر است که امید است به زودی مورد بهره برداری گردشگری قرار گیرد.

این فعال بخش خصوصی در امر گردشگری دریایی همچنین بیان کرد: ساحل ماسه ای همانند سواحل شمال، ساحل صخره ای و مرجان همانند کیش، ساحل شنی رودخانه ای مانند رامسر در شهرستان عسلویه آنچنان تنوعی در منطقه ایجاد کرده است که امکان همه نوع اجرای طرح های گردشگری دریایی را برای سرمایه گذاران فراهم ساخته است.

وی اسکله و بنادر متعدد و بنادر صیادی درون شهر را از دیگر جاذبه های مرتبط با گردشگری دریایی عسلویه عنوان و تاکید کرد: مسئولین منطقه ویژه عسلویه و فرمانداری حتی شرکت های پتروشیمی در عسلویه تلاش دارند تا طرح های گردشگری دریایی را در منطقه ایجاد کنند.

این سرمایه گذار بخش خصوصی در امر گردشگری دریایی یادآور شد: نزدیکی شهرهای بزرگ مانند بوشهر و شیراز به عسلویه با راه زمینی از طریق اتوبان دو بانده و نیز فرودگاه کم نظیر آن با تعدد پرواز از شهرهای مختلف ایران همه چیز را برای توریستی کردن عسلویه فراهم ساخته است.

وی اذعان داشت: ایجاد خط کشتیرانی مسافری و تفریحی از عسلویه به جزایر و سواحل خلیج فارس از دیگر فرصت هایی است که می توان در منطقه از آن استفاده کرد.

به گفته سلیمانی مقام، منابع مالی در منطقه به حد کافی وجود دارد و مردمی خونگرم و علاقه مند در سرمایه گذاری توریستی به خصوص گردشگری دریایی از دیگر پتانسیل های عسلویه در زمینه توریستی محسوب می شوند.

وی اظهار امیدواری کرد: با حمایت دولت از بخش خصوصی در آینده نزدیک شاهد تبدیل عسلویه به قطب گردشگری دریایی کشورمان در آبهای جنوبی باشیم.

1