16 آوریل 2024 - 21:07

همکاری دو جانبه ایران و کرواسی برای توسعه گردشگری

6 می 2015 - 09:00

وزیر گردشگری کشور کرواسی، در ادامه سفر خود به شیراز، از مجموعه جهانی تخت جمشید بازدید و دفتر یادبود آن را امضا کرد.

وزیر گردشگری کشور کرواسی در حاشیه بازدید از مجموعه جهانی تخت جمشید در جمع خبرنگاران گفت: شیراز یک شهر شگفت انگیز و مملو از فرهنگ و تاریخ است که آثار تاریخی این شهر گذشته پر افتخار ملت ایران را بازگو می کند. تخت جمشید یک بنای منحصر به فرد در جهان است که تاکنون از این بنای عظیم جهان به نحو مناسبی نگهداری و حفاظت شده است.

دارکو لورنسین ادامه داد: در مدت حضورم در کشور ایران با مقامات وزارت امور خارجه، بخش پروازی و آژانس های مسافرتی ایران دیدار داشته و رایزنی هایی برای تقویت همکاری های دو جانبه دو کشور برای توسعه گردشگری مطرح شده است. این سفر، آخرین حضور من در کشور ایران و شهر شیراز نخواهد بود و علاقه مندم بیشتر در این شهر فرهنگی و تاریخی باشم زیرا در شیراز لذت می برم و احساس آرامش دارد.

یکی از برنامه های ما برای تعامل و همکاری بیشتر دو کشور، اعزام توراپراتورهای گردشگری و خبرنگاران از کشور کراوسی به ایران به منظور آشنایی با ظرفیت های گردشگری این کشور است که تقویت روابط دو کشور در بخش گردشگری را به دنبال دارد. همچنین با بخش خطوط هوایی و پروازی کشور ایران رایزنی هایی برای ایجاد و افزایش پروازهای مستقیم کشور کرواسی و ایران و تهران-زاگرب-شیراز انجام شده است که افزایش خطوط هوایی می تواند مبنای افزایش ارتباط های دو جانبه دو کشور باشد.

بر اساس آمارهای ارائه شده بیشتر گردشگران کشور ایران و کرواسی، گردشگرانی از کشور آلمان هستند که هدف و علاقه گردشگران آلمانی در سفر به ایران گردشگری فرهنگی، باستانی و بازدید از بناهای تاریخی و هدف از سفر به کرواسی گردشگری طبیعت و دریاست.

در ادامه مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس نیز گفت: گردشگری نقش مهمی در توسعه بخش های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه دارد. در حال حاضر فارس سالانه پذیرای بیش از 5 میلیون گردشگر داخلی و خارجی است که از این تعداد یک میلیون گردشگر خارجی هستند.

مدیر کل میراث فرهنگی فارس بر ضرورت توسعه دو جانبه گردشگری ایران و کرواسی تاکید کرد. وزیر گردشگری کرواسی نیز دفتر یادبود مجموعه جهانی تخت جمشید را امضا کرد.

« دنیای سفر » این نوشته را از « میراث آریا » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1